Βιογραφικό

Γεώργιος Αρβανίτης

Ο Γεώργιος Αρβανίτης γεννήθηκε το 1976 στη Λαμία.Εισάγεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων από όπου και αποφοιτεί το 2002.Στη συνέχεια εργαζεται ως αγροτικός ιατρός για 3 μήνες στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λαμίας και για 7 μήνες στο Περιφερειακό Ιατρείο Μπράλου του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας Φθιώτιδας. Ακολούθως ειδικεύεται στη Γενική Χειρουργική στο ΓΝΝ Λαμίας με συμμετοχή ως χειρουργός και Ά ή ΄Β βοηθός σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων και ικανό αριθμό λαπαροσκοπικών χολοκυστεκτομών.

Image

Στο ίδιο χρονικό διάστημα επιτελεί ερευνητικό έργο με ενεργή συμμετοχή στην εκπόνηση μελετών που ανακοινώνονται σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Το 2006 ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με πολλαπλές μνείες για το χαρακτήρα,το επίπεδο των γνώσεων και την επιστημονική του
κατάρτιση καθώς και τις πλήρεις διοικητικές του ικανότητες. Το 2006-2008 ειδικεύεται στον κλάδο της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο ΓΝΝ Λαμίας με ενεργό συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της Μ/Γ Κλινικής (εξωτερικά ιατρεία, φυσιολογικούς τοκετούς και χειρουργεία). Από το 2008 εώς το 2011 συνεχίζει και ολοκληρώνει την ειδίκευση στον κλάδο της Μαιευτικής – Γυναικολογίας στη Μ/Γ Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου συμμετείχε ενεργά και τακτικά στα ιατρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Μαιευτικών και Γυναικολογικών Υπερήχων, Γυναικολογικής Ογκολογίας και Παθολογίας Τραχήλου της Μήτρας, Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Image

Στο μεταξύ εκπονεί διδακτορική διατριβή στη Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών που αφορά στη μελέτη συγκεκριμένων ογκογονιδίων σε προκαρκινικές και καρκινικές καταστάσεις του τραχήλου της μήτρας αλλά και σε γυναίκες μολυσμένες από τους ιούς ΗPV. Σε όλη αυτή τη διάρκεια παρακολουθεί τακτικά πληθώρα πανελλήνιων και διεθνών συνεδρίων και έχει ανακοινώσει αρκετές εργασίες και μελέτες.

Image

Απο τις αρχές του 2011 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται με γνωστά ιδιωτικά μαιευτήρια και κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης της περιοχής των Αθηνών.Παράλληλα συνεχίζει την εκπαίδευση & επιστημονική του εξέλιξη σε νέες χειρουργικές και διαγνωστικές τεχνικές,προσπαθώντας να είναι πάντα σε απόλυτη ταύτιση με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες τόσο στην εξάσκηση της γυναικολογικής χειρουργικής,της μαιευτικής αλλά της παθολογίας του τραχήλου της μήτρας.Πρέπει να ειπωθεί εδώ ότι ο κος Αρβανίτης είναι πιστοποιημένος κολποσκόπος(Πιστοποιημένη Κολποσκόπηση),μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας & Κολποσκόπησης.

Image